Tren til å løpe mila – uke 33

11. august 2017 | Løpeskolen

Jeg fikk et spørsmål sist uke om hvorfor jeg kjører forskjellige intervaller hver uke. Det er det to grunner til. For det første så øker jeg arbeidskravet i intervallene mine fra uke til uke, og for det andre synes jeg det er utrolig motiverende! Jeg har en liten regel for meg selv som sier at jeg ikke kan gå videre til neste ukes program hvis ikke jeg fullfører denne uken. Og på den måten finnes det ingen unskyldninger! JUST DO IT!

 

Så over til neste ukes program:

ØKT 1: 

Jogg/gå totalt 60 minutter

 

ØKT 2:

Intervaller

Oppvarming 10 min

Hoveddel:

6×1000 meter. Tempo – litt raskere enn du løper en 10 km. 1 min pause mellom hver 1000 meter

Nedtrapping + tøyning

 

ØKT 3:

Distanse trening

Oppvarming 10 min

Hoveddel:

Løp 30 minutter i den farten du tenker at du klarer å holde på en 10 km

Nedtrapping + tøyning

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat  (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

11. august 2017 | Løpeskolen