Tren til å løpe mila – uke 31

28. juli 2017 | Løpeskolen

/i samarbeid med KK-mila/

Denne uka har vi vært på ferie hos min familie i Danmark. Og jeg må få lov til å si at jeg er kjempe stolt av meg selv som har klart å få til alle løpeøktene mine på tross av det.

Enn så lenge har treningsprogrammet mitt bestått av 1 intervall, 1 alternativ kondisjonsøkt og 1 lengre løpeøkt hver uke. Ny uke = ny intervall. Det synes jeg er utrolig motiverende! Sånn blir neste uke også, men deretter må intensiteten økes og flere intervaller står på planen!

ØKT 1: 

Alternativ kondisjonstrening – minst 45 minutter

 

ØKT 2:

Intervaller

Oppvarming 10 min

Hoveddel 4×10 minutter – gå 2 minutt mellom hver intervall

Nedtrapping + tøyning

 

ØKT 3:

Jogg/gå totalt 60 minutter

Som du ser så har lengden på intervallene økt ganske betraktelig på kun 3 uker.

Sist uke løp jeg 5×5 minutters intervaller. Jeg hadde faktisk aldri løpt så lange intervaller før og det var en skikkelig utfordring å gjennomføre! Så man kan trygt si at jeg gruer meg litt til denne uka, men jeg vet at jeg skal klare det. Intervaller skal være tungt, men det er lite som slår den godfølelsen man sitter igjen med etterpå! Just do it! Hehe 😉

Bakkeintervaller

Vil du være med å løpe KK-mila 2. september? Koden FITFOCUSE gir den 80 kroner i rabatt! Kan så klart brukes om du heller vil løpe 5km distansen.

Er du klar for en ny og sporty uke?

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat  (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

28. juli 2017 | Løpeskolen

Kommentarer (2)

  1. Trener du intervaller kun ute, eller på tredemølle også? Hvis på mølla; stigning og fart?

Comments are closed.