Tren med meg

Tren med meg; 15 minutter Mage & Rygg

25. april 2017 | Tren med meg videoer

Phu, da har vi kommet til denne ukas Tren med meg video. Den er laget litt med Løpeskolen i tankene. Er det en ting som er lett å forsømme når man er bitt av løpebasillen så er det nemlig styrketrening, men 15 minutter på stuegulvet det har man tid til etter en løpetur.

Økten er også et godt alternativ for deg som har litt vondter i rygg, nakke og skuldre. Eller om du rett og slett bare har lyst på litt ny inspirasjon til trening av overkropp. Her får du øvelser som både utfordrer styrke og bevegelighet.

Jeg poster en Tren med meg video i uka, og du finner alle sammen på Youtube kanalen min HER. Abonner gjerne – det er så klart gratis 🙂

Jeg pleier å lage en liten spilleliste på Spotify til disse øktene. Du finner dem under Desiree Andersen

Forslag til neste ukes Tren med meg video mottas med glede 🙂

Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

25. april 2017 | Tren med meg videoer