Tomattorsk med varm fenikellsalat.

24. januar 2015 | Middag

God morgen alle sammen.

 

Her kommer den siste oppskriften til FIT på 30 dager; Uke 3.

 

Dette tror jeg er den kjappeste middagen jeg noen sinne har presentert her på bloggen!

Og det har ikke gått på bekostning av smak eller næringsinnhold! Moms!

Til middag på 10 minutter trenger du:

 

200g skinn og beinfri torskefillet per pers

 

1 boks hakkede tomater. Kjøp gjerne er variant med litt urter i.

 

Fenikell. Beregn 1/2 per person.

 

Frosne erter.

Snitt fenikellen i tynne skiver og stek i litt olje til de blir lett gyldne. Strø over
litt

salt og sett til siden.

 

Stek torsken 1 minutt på hver side, hell over tomatene, sett på lokk og la det stå og simre på lav varme.

 

Bland de frosne ertene sammen med fenikellen. Gi det et minutt eller to på plata så de tiner.

 

Annrett og server gjerne med litt godt brød til.

 

Jeg tror kanskje dette tar under ti minutter jeg?

 

– Desiree


24. januar 2015 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Blir nesten som min «annerledes sei eller torsk»Jeg baker den i ovnen med hakkede tomater, erter og purreløk, et lite dryss ost over, legges enten i alu.folie elr form m lokk, (kraften holder fisken veldig saftig m lokk). Ferdig!! Da har man tid til litt lekser mens maten blir ferdig =)

Comments are closed.