Tomat suppe på 6,42 minutter

3. februar 2016 | Middag

Haha, ja så lang tid tok det altså å lage denne på snapchat i dag. Suppeposer kan med andre ord bare gå å legge seg! Setter du egg over til koking samtidig som du begynner på suppen så står middagen på bordet innen 10 minutter!

Et annet tips jeg må få dele er at dette er en helt super lunsj og kveldsmat! Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt! Er jo bare å lage klar dagen før. Dårlig tid ingen hindring for å spise sunt, så lenge man har smarte løsninger.

Til 2 personer trenger du:

2 bokser hakkede tomater. Velg gjerne to tilsatt forskjellig krydder.

Jeg valgte en med oregano og hvitløk og en med basilikum

 

1 gul løk

1 ss sukker

4 ss matfløte

2 små terninger kyllingbuljong

 

Slik gjør du:

Hakk og stek løken gylden.

Tilsett tomat, sukker og buljong.

Rør til buljongen er oppløst.

Trekk suppa fra plata og kjør den glatt i en blender eller stavmikser.

Rør inn matfløten tilslutt.

Server med hardkokt egg eller litt kokt skinke på toppen. NAM!

 

Stort Smil

Desiree


3. februar 2016 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Skal buljongterningene bare løses opp i tomatene og ikke i vann? Hilsen en nybegynner på suppe!

  2. Hei, dette er en veldig god suppe!Vi hadde den til middag onsdag. Laget små kjøttboller av karbonadedeig, chilli og hvitløk og hadde i. Men den er nydelig uten også. Jeg liker at det er litt å tygge på med supper så droppet blenderen.Takk for nydelig oppskrift 😮 )

  3. Hei igjen 😮 )I dag lager jeg din gode suppe med parmesanflak. Setter ovnen på 200 grader, river parmesan på bakepapir på et stekebrett og steker det til osten er gyllen i fargen.Veldig godt! Takk igjen for fantastisk fin og enkel oppskrift 😮 )

Comments are closed.