Haha, ja så lang tid tok det altså å lage denne på snapchat i dag. Suppeposer kan med andre ord bare gå å legge seg! Setter du egg over til koking samtidig som du begynner på suppen så står middagen på bordet innen 10 minutter!
Et annet tips jeg må få dele er at dette er en helt super lunsj og kveldsmat! Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt! Er jo bare å lage klar dagen før. Dårlig tid ingen hindring for å spise sunt, så lenge man har smarte løsninger.
Til 2 personer trenger du:
2 bokser hakkede tomater. Velg gjerne to tilsatt forskjellig krydder.
Jeg valgte en med oregano og hvitløk og en med basilikum
1 gul løk
1 ss sukker
4 ss matfløte
2 små terninger kyllingbuljong
Slik gjør du:
Hakk og stek løken gylden.
Tilsett tomat, sukker og buljong.
Rør til buljongen er oppløst.
Trekk suppa fra plata og kjør den glatt i en blender eller stavmikser.
Rør inn matfløten tilslutt.
Server med hardkokt egg eller litt kokt skinke på toppen. NAM!
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.