egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Sist uke var jeg på et aldri så lite Oslobesøk og en hyggelig lunsj ute, for første gang på, ja? År?
Etter litt frem og tilbake endte vi opp på en hyggelig liten asiatisk sted med en gigantisk meny! Tilslutt falt valget på en nudelsuppe, og min aller første tanke var at denne måtte jeg lage min egen versjon av. Uten nudler og men ennå flere grønnsaker. For denne var bare nydelig!
Som sagt, så gjort.
Bonus er at denne middagen tar svært liten tid å lage. Her har du mat på maks 20 minutter.
Til 4 personer trenger du:
Ingredienser
- 4 cm frisk ingefær
- 400 gram kylling lår fillet
- 1 gul løk
- 200 gram sopp
- 4 gulrøtter
- 1 squash
- 5 dl kyllingbuljong
- 8 dl lett kokosmelk
- Saft + skall fra 1 lime
- 1/2 rød chilli
- 1 dl frisk koriander
- 2 ss fiskesaus
Fremgangsmåte
- Start med å skrelle ingefæren og skjær den i tynne skiver.
- Del opp kylling og løk.
- Strimle gulrøtter og squash på et rivjern etter spiralizer.
- Fjern frøene fra chilien og hakk denne i små biter.
- Start med å varme opp kyllingbuljong og 4 dl kokosmelk. sammen med ingefær, chilli og løk.
- Når dette når kokepunktet tilsetter du kylling og sopp. La dette trekke på lav varme i 5 minutter.
- Tilsett resten av kokosmelken, limesaft, fiskesaus, limeskall, gulrot og squash og var igjen opp til kokepunktet. La det trekke i nye 5 minutter.
- Tilsett frisk koriander rett før servering
Hvis du vil kan du så klart tilsett fullkronsnudler eller byggris i denne retten.
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree