En liten titt i bloggens arkiv avslører nok ganske raskt at jeg er over middels glad i kombinasjonen karamell og sjokolade.
Fra før av finner du blant annet karamellkake med salte peanøtter, twixkake, twixkjeks, snickers, snickers fudge og crispy sjokoladekubber med karamell! Phu!
Denne gangen er det altså Toffiefee jeg har laget en sunn versjon av. Hvis ikke du vet hva det er så sier jeg bare karamell, sjokolade og hasselnøtter!
Toffiefee er egentlig små konfekt kuler, men dere kjenner meg. Jeg liker å gjøre det enkelt. Så her har jeg laget alt i bunn av en liten brødform og kuttet opp i passe biter etterpå. Easy peasy!
Til ca. 10 biter trenger du:
Fremgangsmåte
- 2 dl fløte
- 20 gram smør
- 4 ss fiber sirup gold
- 100 gram mørk sjokolade minst 80% *
- 1 dl hele hasselønøtter
*Vanlig 80* sjokolade som kjøpes på butikk inneholder svært lite sukker og kan fint brukes.
Fremgangsmåte
- Ha fløte, smør og fibersirup i en kjele og kok opp.
- Skru ned varmen slik at det fremdeles småkoker.
- Kok under omrøring i 20 minutter til du får samme konsistens som en tykk dressing
- Ha massen i en kledd brødform.
- Trykk nøttene nedi og sett til avkjøling i kjøleskapet
- Smelt sjokoladen over vannbad og hell over.
- Avkjøl på nytt.
- Oppbevares i kjøleskapet
Her haster onsdagen videre! Kjøkkenet til det nye huset leveres i dag. Jippi! Er vi klare til å flytte inn om 3 uker tro? Håper, håper.
Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Hei. Kan man erstatte fløte med vikingmelk i denne oppskriften? 🙂