To trender på budsjett

15. mai 2017 | Uncategorized

Sist uke besøkte jeg for første gang Bergen. På planen sto både møter, workshop, bootcamp og middag. Så min lille håndbagasje skulle romme tøy til både trening, møter og middag. Det måtte være fint tøy, men ikke for fint, komfortabelt og tåle litt surt vær.

Løsningen ble rett og slett disse buksene som jeg fant på H&M kvelden før avreise. Kanskje mitt beste kjøp denne våren! Søte, komfy, klassiske og passer til alt!

Både livet og lommene har søte volanger, og jeg har brukt buksene til alt fra en løs, hvit te-skorte, til skjorter og som her lette strikkegensere.

Denne genseren er også fra H&M, og skal man dømme utifra butikkhyllene så er det en av vårens absolutte trendfarger. Jeg er egentlig ikke så vågal i fargevalgene mine, men denne fargen digger jeg virkelig!

Genseren kjøpte jeg i vinter, så jeg klarte ikke å finne den igjen på nettbutikken til H&M, men Zalando hadde noen gode alternativer.

Genser 1 – Genser 2 – Genser 3

Igjen en veldig anvendelig genser som passer til både sommerlige ola skjørt og sporty shortser. Bare sommeren kommer tilbake så 😉

Og ja, det er faktisk helt tilfeldig at jeg matcher skiltet i bakgrunnen!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

15. mai 2017 | Uncategorized