To RÅ mageøvelser + tilbud på fresht treningstøy!

13. mai 2017 | Øvelser

Hei og god morgen folkens!

Denne lørdagen er vi faktisk hjemme! Og det føles helt herlig å ikke ha noen planer overhode. Hvis man ser bort ifra rydde, vaske tøy, rydde bort vintertøyet (igjen 😉 ), en tur til byen, prøvekjøre bil, løpe en tur, lufte hunden, jobbe litt, ja….ok….jeg stopper der!

For noen uker siden fikk jeg meg nytt treningsprogram, og fremgangen har vært enorm! Nå er jeg egentlig ikke sååå opptatt av hvor mye jeg løfter på trening, men jeg må få lov til å innrømme at det var litt gøy å løfte 10 kilo over egen kroppsvekt på trening i går. Bare nok et eksempel på at variasjon og progresjon er ekstremt viktig for kroppen!

Og en av de muskelgruppene som trenger mest variasjon er din mage og core! Så i dag ville dele min siste lille torturmetode med dere 10 av hver øvelse –  3 ganger!

Jeg er så støl i dag!

Jeg vet ikke hva du synes er morsomst? Brennende mageøvelser eller tilbud på treningstøy? Bra man slipper å velge kanskje?

Min sponsor Trimtex gir deg 20% på alle mine favoritter fra deres nettbutikk HER ved bruk av koden FITFOCUSE-0517 frem til og med 14.mai.

Jeg har oppdatert favorittene mine med litt mer vårlig og sommerlig tøy + en del av de klærne dere har spurt etter i det siste 🙂

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

13. mai 2017 | Øvelser