To nye favorittøvelser for mage!

30. september 2017 | Øvelser

Hei og hopp!

Her er det som du sikkert har luktet jobbehelg med stor J. For mens siste finpuss gjøres før lansering av appen er vi alt i gang med å planlegge og filme til den oppdateringen som kommer i appen over jul! Ja, her tenker vi hele tiden fremover!

Appen som lanseres til uka vil inneholder kostplaner, oppskrifter, ukemenyer, handlelister og treningsprogram for deg som vil ned i vekt, eller bare leve litt sunnere. Men over jul vil appen også inneholde spesifikke programmer for deg som vil bli god på å løpe 5 kilometer, 10 kilometer, deg som vil lære mer om styrketrening og øke styrken din, for gravide og for nye mammaer. Det er er kjempe prosjekt vi har kastet oss over, men det er så gøy og spennende å få lov til å jobbe på denne måten.

I dag har vi blant annet filmet core eller mageøvelser som er særlig bra for deg som løper. Jeg kunne skrevet et helt innlegg om hvorfor du som løper burde passe på å trene core, men i dag tar jeg det i korte trekk:

En sterk core gir deg kraft, stabilitet og mobilitet. Dette er essensielt for å kunne ha en god kraftoverførsel, skape god fremsdrift og løpe effektivt. Sterkere core muskler gjør det også lettere å trekke pusten dypt når du løper, i tillegg til at det er viktig for å kunne forebygge skader.

Øvelse 1:
  • Start i høy planke
  • Trekk kneet frem mot albuen
  • Før det så kontrollert oppover og tilbake til planke pososjon

Øvelse 2:

  • Start i høy planke
  • Før kneet ut mot siden for så å føre det skrått under deg.
  • Bytt side

Naturlig nok får jeg svært mange henvendelser nå om dagene i forhold til når og hvordan man kan laste ned appen.

Appen ligger alt i app store, men for å kunne opprette en bruker må du registere deg via meg. Dette er noe vi først åpner for i oktober. Link til å opprette bruker vil så klart bli delt på bloggen, men om du vil være sikker på at du ikke går glipp av det kan du sette deg opp på liste HER, så sender jeg deg en melding på facebook når alt er klart!

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

30. september 2017 | Øvelser