TO KALDE SJOKOLADEFRISTELSER | søt, sunn og 100% naturlig

15. juli 2019 | Kosthold, kropp & helse, Livsstil, Oppskrifter

Reklame i samarbeid med Fazer Yosa

 

Etter mitt første innlegg om Fazer Yosa sin nye kakaodrikk lurte Fazer Yosa Norge om ikke jeg hadde lyst til å prøve å lage noen oppskrifter med denne drikken. Jeg digger jo når du kan bruke et produkt til å lage noe helt annet, og fikk umiddelbart flere ideer, men siden det er sommer, sol og varme landet jeg på at jeg ville lage noe kaldt, og helst noe som kan nytes av hele familien – også de under ett år!

 

Det er flere geniale ting ved denne havredrikken, men det aller første som slo meg var at denne jo kan drikkes av barn under 1 år. Den søte smaken kommer ene og alene fra havremelk og kakao – ikke noe sukker eller søtning!

Så jeg bestemte meg for å lage små sjokoladeis, perfekte munnfuller til de aller minste.

Til 6 små is trenger du:

Ingredienser

  • 1 boks Fazer Yosa kakaodrikk
  • 2 avokado
  • 1 ss kakao
  • 1 -2 dadler uten sten

Blend alle ingrediensene og fordel massen i små isformer.

TIPS: Jeg knakk ispinnene i to og fylte kun halve isformen, nettopp med tanke på at isen skal kunne spises av de alle minste.

Det var de alle minste, over til de store! Hånden opp i været alle som er glad i iskaffe! Da har jeg tipset til deg!

https://www.instagram.com/tv/Bz7iZdTIbMQ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

To knall gode oppskrifter som jeg håper du vil teste i sommer, men jeg nevner en gang til at disse små boksene er helt supre og ha med seg både på tur og på stranden. Perfekt liten godbit når man har lyst på noe godt i varmen!

 

Stort Smil

Desiree

15. juli 2019 | Kosthold, kropp & helse, Livsstil, Oppskrifter

Kommentarer (2)

  1. Hei!

    Hvor får du kjøpt Fazer Yosa? Jeg fant ikke noe sted når jeg prøvde å google.

    Mvh Marit

  2. Hei, prøvde iskaffen, og smaken var veldig god, men når kokosmelk isbitene begynte å smelte ble det masse flak/småklumper, som ikke så veldig delikat ut. Er det forskjell på hvilke kokosmelk man bruker?

Comments are closed.