En ting som får kondisjonsøkten til å gå som en lek!

16. januar 2017 | Motivasjon

/Annonse/

Noen digger å presse kroppen og har null problemer med å motivere seg selv til lengre kondisjonsøkter.

Jeg er ikke en av dem! Og jeg vet at jeg ikke er alene! Men, jeg har en løsning som jeg faktisk bruker hver eneste dag! Både på trening, på tur med Frøya og når jeg pendler!

 

Underholdning!

Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var min formidable viljestyrke, men det er altså underholdning! Både på mølla og lengre løpeturer er det lydbøker som gjelder! Og så lenge du klarer å jobbe med god intensitet og får jobben gjort er det ingenting i veien med det. What ever get´s the job done!

Dette er faktisk eneste gang jeg får «lest» bøker, så kanskje ikke så rart jeg alltid gleder meg til langkjøring på tirsdager

Tidligere kjøpte jeg lydbøker på nett, men alle som har gjort det vet at det er en dyr løsning. Nå bruker jeg heller appen Storytel.

Storytel er som Spotify for lydbøker! For 199 kroner får du tilgang til over 50. 000 lydbøker og bøker du kan lese på mobil/nettbrett. Abonnementet har ikke bindingstid, og du kan si det opp når du vil!

Og nå har jeg fått muligheten til å la deg teste Storytel gratis i 30 dager. 

Bli medlem, og få 30 dager med gratis lytting HER

Har du noen tips du gjerne vil dele?

Stort Smil

Desiree

16. januar 2017 | Motivasjon

Kommentarer (2)

  1. Jeg har vært abonnent av Storytel lenge. Elsker det! Har stort sett alltid en bok på øret; både på langturer, i bilen og når jeg lager mat. For det meste krim. Men dette er det beste ikke krim-boktipset på lenge : «May-Britt var her!» Så utrolig morsom, fin og vemodig. Hør på den. Bare gjør det!

Comments are closed.