TIMEPLAN UKE 35! Er du klar for å oppgradere livsstilen?

Reklame 20. august 2021 | Motivasjon, Personlig Trener Desiree Andersen

Kan bestilles hos ark.no HER

 

1. plass på boklista!
Første opplag mer eller mindre borte!
Ja, jeg er veldig stolt, men ikke av de grunner som mange kanskje tror.
Så klart er det veldig stas at så mange vil kjøpe MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK, men jeg er mest stolt over tilbakemeldingene. For av alle mine bøker er nok denne den som er mest personlig for meg! For den er rett og slett meg og min tilnærming til trening, kosthold og en bra hverdag – samlet mellom to permer!

Og nå er jeg klar til å ta deg igjennom de 4 første ukene av boka!

Via sosiale medier kan du delta på LIVEtreninger fra boka, jeg vil gå nøye igjennom bokas første temauker om sukkersug, cravings og alt eller ingenting mentaliteten.
Og du vil kunne se LIVEmatlagninger med tips som kan være kjekke å ha i en travel hverdag!

Alle LIVEsendinger kan så klart sees i ettertid!

 

 

Du kan altså delta helt gratis via min Instagram HER eller min Facebook HERmen for å gjøre det lett tilgjengelig i etterkant kommer jeg også til å samle alle LIVEsendinger og treninger her på bloggen.

 

Er du klar for å oppgradere livsstilen?

 

Reklame 20. august 2021 | Motivasjon, Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (1)

Comments are closed.