Sukkerfri påskedessert

Tilslørte påskekyllinger; fri for sukker og gluten

4. april 2017 | Godis og kaker

/inneholder en affiliatelink/

Denne tirsdagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg.. Jeg la meg i går med ganske så vond mage og ampert humør til meg å være, helt sikker på at det var pms trollet som var på besøk, men nei da – her våknet man med omgangssyke i stede… Usikker på hva jeg fortrekker egentlig..

Sikkert flere mammaer der ute som kjenner seg igjen i at det å være syk, det skjer bare ikke. Livet stopper liksom ikke opp selv om jeg helst skulle liggi på sofaen – eller toalettet… Jeg hadde egentlig helt andre planer for bloggen i dag, men når uhellet først er ute gjør det jo ikke noe å komme i gang med påskens oppskrifter? Det er jo rett rundt hjørnet!

Første påskeoppskrift ut i år er disse tilslørte påskekyllingene. En skikkelig deilig påskedessert! Frisk, syrlig og søt.

Tilslørte påskekyllinger

Til 6 glass trenger du:

Ingredienser

*linker til 2 produkter. Kun den ene er glutenfri

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen gresk yoghurt og krem
  2. Del appelsinene i biter
  3. Stek  cumble mixen på en panne i litt smør
  4. Monter – appelsin – crumble – krem – crumble

Enklere kan det nesten ikke gjøres!

Sukkerfri påskedessert

Har du noen påskeønsker til bloggen så kom gjerne med dem!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

4. april 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

  1. Hei:) Jeg elsker bloggen din og jeg finner masse inspirasjon til sunne godsaker:) ville bare nevne at den crumble mix’en du har linket til, ikke er merket med glutenfri havregryn, og derfor vil ikke desserten være glutenfri slik du har skrevet i overskriften:) kan være uheldig hvis den blir F.eks servert til en som har cøliaki, fordi verten trodde den var uten gluten:) ville bare nevne det. Havre er i seg selv glutenfritt, men det blir behandlet på samme bånd som glutenholdig korn og vil derfor bli «smittet». derfor må man kjøpe havregryn som er merket med glutenfritt slik at den ikke er blitt forurenset:) ikke ment som noen kritikk. Ville bare si ifra:-)

    1. Hei 🙂 Som du ser er det linket til to crumble 🙂 Den ene er glutenfri 🙂 Jeg tenker at om man har glutemallergi så skjønner man at man skal velge den uten havregryn når det er linket til to forskjellige 😉

Comments are closed.