Tidenes opptur!

28. september 2017 | Motivasjon

Det jobbes og det jobber og DET JOBBES med den nyeste oppdateringen av appen. Utviklerne sitter i Canada noe som betyr sene kvelder (les netter) og jeg skal love at grundergenene får kjørt seg!

En typisk arbeidsdag akkurat nå:

Jeg priser meg lykkelig for at jeg har vært med på å utvikle apper for andre selskaper før! Jeg vet at alt vi krøller hjernecellene våre over i disse dager er en del av prosessen, jeg vet at vi kommer i mål og jeg vet at det blir knallbra, men ja – it a wild, wild ride!

Sammen med noen utfordringer (som alt er løst – nesten) kom i dag tidene, og jeg mener tidenes opptur!

I appen er det nemlig slik at du kan melde deg på forskjellige utfordringer! Og disse utfordringene skal så klart premieres. Og i dag kan jeg dele med dere at boostbox.no kommer til å stå for premier og utsendelse av disse. Jeg er i ekstase over muligheten til å dele ut så vanvittig spennende premier.

Jeg skal faktisk få lov til å dele ut hele syv boostboxer hver eneste måned! Og om ikke du har hørt om boostbox før så har du virkelig gått glipp av noe.

Boostbox er rett og slett en månedlig forundringsboks rett til din postkasse. Full av sunne, spreke, sporty overraskelser. Boksen inneholder alt fra treningstøy, treningsutstyr, sunn snacks, proteinbarer, sunne kakemikser, sukkerfritt godis, kosttilskudd, proteinpulver, vareprøver, oppskrifter, treningsprogram og mye, mye mer. Her ser du innholdet i septemberboksen!

4 mini bands fra Booty Builder, matboks, sukkerfri proteinsjokolade, sukkerfri energi drikk, 3 forskjellige pukka te, kalorifattig popcorn, SuperChanga kosttilskudd og hårstikker som ikke sliter på håret!

 

Stikkene fra Booty Builder alene koster 350 kroner i butikken. Pris på hele boostboxen? 289 kroner!

Det er rett og slett en liten motiverende gave til deg selv hver eneste måned.

Og jeg er så utrolig glad for dette samarbeidet!

 

Det er ennå ikke for sent å bestille septemberboksen!

Det er bare å gå inn på boostbox.no

 

 

 

28. september 2017 | Motivasjon