The way I do it #5

3. desember 2016 | Trening

I går gjorde jeg noe jeg vanligvis ikke har tid til. Jeg valgte å prioritere litt egentrening på formiddagen. Travle dager denne uka har gjort at det kun har blitt to treningsøkter, men med en effektiv fullkroppsøkt pluss litt kondisjon i går ble det altså tre totalt. Det kan jeg leve med.


Monsterfoto

Økten er en av mine favoritter når det skal gå litt fort, så jeg tenkte jeg skulle dele den med dere, og samtidig gi dere en liten sniktitt på appen jeg lanserer sammen med Online programmene mine i Januar. Her får kundene mine treningsprogrammene sine med instruksjoner, de registrerer treningen, kan legge inn trening de gjør utenom det jeg har satt inn og sende direktemeldinger til meg.

 


Mitt program:

Alle øvelser utføres som supersett. Det vil si at du veksler mellom to øvelser, uten pause i mellom.

15 minutter oppvarming


Pull Ups eller Nedtrekk om ikke du vil gjøre Pull Ups + Step ups på kasse


Smal roing + Hoftehev


Facepull + Strak markløft + Bear Crawl

15 minutter kondisjon

 

Dette tok meg 45 minutter – ferdig! Skikkelig deilig avslutning på uka!

 

Stort Smil

Desiree

 

 


3. desember 2016 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.