The way I do it #1

3. februar 2016 | TreningJeg lover støtt og stadig at jeg skal bli flinkere til å ta med litt av min egen trening og hverdag her på bloggen, men jeg har stort sett så mye som skal ut at jeg synes det blir liten plass til det. Men jeg prøver igjen 😉

 

Denne økten delte jeg på snapchat på mandag. Den ble min kriseløsning da jeg ikke fikk dratt på senteret som vanlig.

På stuegulvet, med hjemmelaget kettelbells. Etter 20 minutter viste pulsklokka at jeg hadde gjennomført en økt med 85% av makspuls – i snitt. Svetten randt, smilet var på og mer skal ikke til for å få godfølelsen!

 

20 sekunder dobbel Kettelbell swing + 10 sekunder løp med høye kneløft * 8 = 4 minutter

Utfall med rotasjoner 20 sekunder + push ups 10 sekunder *8=4 minutter

Stående roing 8 reps + Plankevariant 8 reps *8Vri kneet over til motsatt albue, så opp til albuen på samme side, bytt ben.

 

Økten ble avsluttet med Sumo Jacks/Sprellemenn, med vekt over hode.

Start med samlede ben, hopp ut til siden og kom ned i knebøy.

20 sekunder + 1 sekunder løp på stedet*8 =4minutter

Gi meg gjerne tilbakemelding på om du ønsker med «Desiree» på bloggen.

Det er så mye lettere for meg å vite hvor jeg skal legge energien min når jeg vet hva du vil ha!

 

Blunkesmil

Desiree


3. februar 2016 | Trening

Kommentarer (20)

  1. Vil gjerne ha flere slike innlegg, gjerne med video 😀 PS: Har du noen gang skrevet om øvelser som er bra for oss som er overvektig?

  2. Supert med slike innlegg. Jeg lurer litt på om du har oauser i mellom de ulike settene og evt hvor lenge?

  3. Supert med din egen krisetrening, den ble også min 🙂 syns det var ei tung økt 🙂

  4. Supert med flere innlegg om trening! Gjerne med video og kort om hva som er viktig i forhold til de enkelte øvelsene osv. Veldig fin blogg, den gir masse inspirasjon!

  5. Likte dette innlegget veldig godt, har ikkje prøvd treningen sjølv i helhet, men tar litt og litt inni mellom i vektløftingstreninga mi. Lurer berre på ein ting, kva er god begynnervekt på kettlebells ? Opplevde å pushe meg litt for hardt og tok 12 kg kettlebells og ryggen nektet å samarbeide. Er nå opp atte i 6 kg etter ei lita pause.

  6. Jeg har egentlig ikke savnet noe av dine egne økter på bloggen, du legger allerede ut så mange andre forslag til økter, men alltid gøy å få et lite innblikk i hva du trener selv også 😉 Viktigste synes jeg er at det er økter som er lette å forstå med bilder og tekst for teknikk – noe du allerede er flink på 😉 Stå på videre! 😀

  7. Jeg syns du gjør en enestående innsats allerede! Jeg er mest inne for oppskriftene sin del, men er morsomt å se bilder av det jeg allerede har sett video av på snapchat også!Heia deg, du er en vidunderkvinne!

  8. Veldig nysgjerrig på hvordan du lager hjemmelaget kettlebells?Takk for nok et inspirerende innlegg.

Comments are closed.