THE WAITING GAME | termin, sykehusbag og tanker om fødsel

21. april 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Som dere sikkert har skjønt så nærmer termindatoen seg.

Med tanke på hvordan Vilde kom til verden hadde jeg egentlig aldri trodd at jeg kom til å gå gravid så lenge, men der får man nok et bevis på at ingen graviditeter er like.

Det er flere som spør om min eksakte termindato, men den har jeg valgt å ikke dele. Rett og slett fordi jeg føler at det er ganske så uvesentlig. Det er så få som føder til termin, og det er like vanlig å føde en uke før som en uke over, så vi har ikke akkurat satt et kryss i kalenderen 😉 Men jeg er veldig glad for at tidsplanen min har holdt i forhold til blogg og ulike prosjekter jeg har jobbet med det siste året. Det har nesten vært litt for spennende de siste par ukene. For jeg har vært avhengig av å være i full jobb til så nærme termin som mulig!

Det er nok også grunnen til at jeg ikke har forberedt meg så mye hverken i forhold til fødsel eller innkjøp av utstyr, osv. Jeg føler i alle fall selv at jeg har tatt dette litt i overkant rolig! Men utrolig nok så er både klær, vogn, bilsete, stellebord, seng og stellesaker på plass. Her om dagen tok panikken meg og jeg satt å bestilte «alt» jeg følte at vi manglet fra en og samme nettbutikk! Så nå står vippestol, ammepute, lekgrind, brystpumpe og diverse småting på posten å venter.

Jeg bor jo på et lite sted, så når jeg var innom posten tidligere i dag for å hente en pakke fra oldemor nevnte ekspeditøren

-Ehhhh… du har et par flere pakker her altså…..

De får pent stå til over helgen 😉

I går begynte jeg også å pakke den berømte sykehusbaggen. Lillegutt sin har vært klar en stund nå, men min har det vært litt være med. Sist gang rakk jeg jo aldri å pakke noen bag, og ikke husker jeg hva jeg egentlig trengte, men etter flere gode råd fra dere er dette det jeg har endt opp med å pakke – rettelse – jeg må fremdeles kjøpe noe av det….

TIL FØDSELEN:

Hårstrikker

Leppsyl

Ekstra te skjorte, boxer og deo til far

Drikke (gjerne med sukker i)

Snacks 

 

TIL ETTER FØDSEL:

Mykt dopapir

Dusj og stellesaker

Store truser (ikke noen string her nei)

Store bind

Amme bh 

2 sett tøy (husk at det skal være amme vennlig og at man gjerne går med store truser/bleier/bind i starten)

Ammeinnlegg

Salve til såre bryst

Innesko (ikke tøfler) flipp flopps og crocks anbefales

Flere har spurt meg om hva jeg tenker om fødsel etter at første runden ikke akkurat var en positiv opplevelse.

 Jeg vet at mange blir engstelige og redde etter opplevelser som min, men for å være helt ærlig så bare gleder jeg meg! Jeg er ikke redd for at denne gangen skal bli som forrige, men jeg har heller ikke gjort meg noen tanker eller ønsker for hvordan fødselen skal foregå. Er det en ting jeg lærte sist gang så er det at det som kommer det kommer. Og nå begynner vi søren meg å bli klare 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

 

21. april 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (1)

Comments are closed.