The three ingredient basic cookiedough; sukker og glutenfri

15. juni 2015 | Godis og kaker

Vanligvis bruker jeg helgene til å bake opp ting til bloggen, men som dere nok har skjønt har jeg ikke hatt mange helger i det siste… Det begynner å ta på, men vi biter tennene sammen litt til. Ingen helgbaking betyr at ting må gå ekstra fort i hverdagen, så i dag får du en ekstra kjapp cookie oppskrift fra meg. Det gjør kanskje ikke så mye.

Her har du en basic cookiedeig som du kan bruke til å tilsette det du måtte ønske av godsaker. Nøtter, sjokolade, tørkede bær, moms!

Men de smaker altså veldig godt sånn som de er også!

Til 6 stykker trenger du:

1,5 dl usaltet peanøttsmør

5 ss sukrin gold

1 stort egg

 

Valgfritt: 1 ts bakepulver, 1/2 ts vaniljepulver

 

Visp alle ingrediensene sammen.

Fordel deigen med spiseskje på et bakepapir og trykk ned.

Stekes på 175 grader i 8 minutter.

Enklere kan det knapt bli!

 

Følg meg gjerne på instagram @desireeandersen for mer sunn mat og trening. For den upolerte hverdag finner du også desireeandersen på snap 😉

 

– Desiree


15. juni 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (11)

  1. Ser nydelige ut! Selv er jeg ikke glad i peanøtter – finnes det tilsvarende nøttesmør?

Comments are closed.