The superstar workout!

16. november 2017 | Trening

/egenreklame/

I går kom jeg meg endelig på ukas første treningsøkt. Jeg vet at mange utsetter det til neste uke om man ikke kommer seg på trening mandag eller tirsdag, men du? Det er aldri for sent å starte en sprek uke!

Siden jeg ikke hadde fått trent mandag og tirsdag manglet jeg strengt talt både en styrkeøkt og en kondisjonsøkt denne uka. Løsningen ble «The superstar workout». Jeg skal ikke ta æren for navnet 😉 «The superstar» workout var rett og slett et kallenavn PTene på et senter jeg jobbet på for noen år siden, hadde på denne typen sirkeltrening!

Formålet med økten er rett og slett å bruke mest mulig energi og holde intensiteten høy, på en motiverende måte.
Resultatet blir et høyt kaloriforbruk, god etterforbrenning og en sterkere kropp. Fullkropp og kondisjon i en og samme økt!

 

Pst! Hvis du har tilgang til appen min, så ble denne økten lagt inn i den i dag!

Med unntak av nedtrekk kan faktisk hele økten gjøres hjemme!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

16. november 2017 | Trening