Da har kakenes måned begynt! Hurra for mai!
Allerede etter jobb i dag reiser jeg nedover til Danmark og årets første konfirmasjon. Og etter det går egentlig kakefestene slag i slag. Da er det godt at man kan spe på med litt sunne kaker innimellom alle de andre godsakene.
Ja takk begge deler som jeg pleier å si 😉
Speaking of.
Denne lekre saken er sukkerfri, nøttefri, glutenfri, lakstosefri og stappfull av proteiner.
Til kaka trenger du:
2 boks kikerter eller kidney bønner, ca 500 g avrent
4 egg
6 ss
cocosa eller meierismør
8 ss sukrin gold eller sukrin
5 ss kakao
2 ts bakepulver
1 ts
vanlijepulver
Skyll kikertene godt under kaldt vann. Mos dem med en stavmikser eller foodprosessor.
Rør inn egg, smeltet kokosolje, sukringold, kakao, bakepulver og vaniljepulver.
Ha røren i en form.
Jeg brukte en rund 25 cm i diameter.
Stek på 175 grader i 30 minutter.
Ikke varmluft.
Så kremen!
Du trenger:
3 dl kremfløte
200 gram frosne bringebær
2 ts lakrispulver
Pisk først fløten til krem.
Rør inn lakrispulveret før du vender inn bærene. Det gjør ingenting om de ikke er helt tint.
Alternativer:
For mindre kalorier og fett kan du bytte ut fløtekremen med kesam + lakrispulver + bær + 1 ss sukrin
For en helt laktosefri kake bruk soyafløte.
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter i gratisappen Bloglovin
HER
Nyt fridagen folkens!
Her skal det jobbes og pakkes.
Stort Smil
Desiree
#oppskrift
#lchf
#brownie
#bønnebrownie
#proteinmat
#sunnkake
#sukkerfri
#glutenfri
#proteinmat
#lavkarbo
#lchq
#sunnmatblogg
#suntoggodt
#treningsblogg
#sukrin
#matinspirasjon
Comments are closed.