Trimtex

At the moment; favoritt mageøvelse

20. mars 2017 | Øvelser

God morgen godtfolk!

Hva skjedde med helgen egentlig? Borte? Jeg skjønner bare ikke hvordan de to dagene kan gå så fort! Uansett, om vi vil eller ei, er det på tide å gjøre seg klar for en ny uke – det kommer vi bare ikke unna! Jeg avsluttet sist uke med mye reising og farting, så jeg har mildt sagt litt å ta igjen!

Tenkte bare jeg skulle dele en god gammel favoritt som jeg har «gjenoppdaget» litt i det siste! En super mageøvelse som utfordrer hele core, gir god puls og egentlig er utrolig morsom. Prøv!

Jeg har jobbet et par timer allerede – så nå skal jeg faktisk komme meg på trening! Så gøy med nytt treningsprogram! Gleder meg til vær eneste økt!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

20. mars 2017 | Øvelser

Kommentarer (1)

Comments are closed.