The basic green juice.

19. januar 2015 | Smoothies & Juice

Jeg gikk noen runder med meg selv før jeg valgte å invisterte i en juicer.

Hadde jeg plass, kom jeg til å bruke den, var det verdt pengene?

Tilslutt løste jeg plassproblemet med å hive ut kaffetraktern og jeg har ikke angret siden.

Jeg gikk ikke for en av de dyreste modellene, og tror den allerede har tjent seg inn ved at vi ikke hiver en eneste frukt eller grønnsak lengre! Så jo, den blir brukt! Masse!

Mange kjører på med juicekurer og detox. Ikke helt min stil.

Juice er godt, det er en fantastisk måte å få i seg ekstra grønnsaker på og vi kaster helt klart mindre mat!

Flere juiceoppskrifter kommer deres vei, men jeg starter med å dele en basic, grønn juice.

Smaker fresht også føler man seg litt ekstra fresh når man drikker den.

– Desiree


14 Kommentarer

Danian. Gutteblogger

19.01.2015 kl. 13:05

har du en maskin soom lager juice hva heter den maskinenen

Desiree

19.01.2015 kl. 13:13

Danian. Gutteblogger: De kalles for juice sentrifuger. Min er fra OBH.

Danian. Gutteblogger

19.01.2015 kl. 13:16

sÅ KULT ha en fin dag videre

Mariann

19.01.2015 kl. 13:53

Kastet meg på grønn smoothie trenden i forrige uke og har helt dilla. Spinat, avokado,agurk, stangselleri, broccoli,pære, chili, ingefær, og litt ananasjuice smaker himmelsk! Føler meg så ren og strålende og har gått ned 2 kilo siste uke. Men tar denne bare til frokost 🙂

Desiree

19.01.2015 kl. 14:05

Mariann: wow! Den komboen må prøves:)


Ane

19.01.2015 kl. 18:58

Gleder meg til å lese om flere juiceoppskrifter fra deg! 🙂 selv har jeg en bra en som virkelig anbefales!

1 kiwi

1 pære

1/3 grønn paprika

Håndfull spinatblader

Isbiter

Denne er forfriskende og gir et stort glass, utrolig godt etter trening! Elsker innleggende dine og energien du legger i dette prosjektet. Jeg er med og digger det 🙂

Desiree

19.01.2015 kl. 19:47

Ane: tusen takk og tusen takk:) jeg får jo utrolig mye tilbake fra dere som leser:)
Skal prøves!


Victoria

19.01.2015 kl. 20:12

går det ann å prøve denne i smoothie maskinen vis juicemaskinen ikke er på plass ennå?😋

hits

19. januar 2015 | Smoothies & Juice

Kommentarer (7)

  1. Kastet meg på grønn smoothie trenden i forrige uke og har helt dilla. Spinat, avokado,agurk, stangselleri, broccoli,pære, chili, ingefær, og litt ananasjuice smaker himmelsk! Føler meg så ren og strålende og har gått ned 2 kilo siste uke. Men tar denne bare til frokost 🙂

  2. Gleder meg til å lese om flere juiceoppskrifter fra deg! 🙂 selv har jeg en bra en som virkelig anbefales!1 kiwi1 pære1/3 grønn paprikaHåndfull spinatbladerIsbiterDenne er forfriskende og gir et stort glass, utrolig godt etter trening! Elsker innleggende dine og energien du legger i dette prosjektet. Jeg er med og digger det 🙂

  3. Ane: tusen takk og tusen takk 🙂 jeg får jo utrolig mye tilbake fra dere som leser 🙂 Skal prøves!

Comments are closed.