That quick fix?

2. august 2013 | Trening

Siste sommermåned og tid for å komme tilbake til gode rutiner, kanskje noen nye treningsvaner og litt sunnere kosthold.

I likhet med nyttår er høsten en typisk «høysesong» i treningsbransjen. Late feriedager, god mat og litt ekstra attåt har satt sine spor og nå får nok være nok!

Heldigvis lever vi en tid hvor fokuset på en sunn livsstil, varige forandringer over tid og helse er et stor fokusområde. Trendene sier at vi skal være slanke, sterke og sunne. Flate rumper, ribben og spisse vinkler er ut!

Veien til målet er allikevel utfordrene, kronglete og full av fallgruver for mange…Hva skal man spise? Hva skal man ikke spise? Skal man trene sånn eller sånn eller sånn? Noen sier det og noen annet. Noen sier til og med at du må finne det som er riktig for deg?!? Ja, men hvordan gjør man det da i denne jungelen av riktig og galt og riktig for noen?!?

Min erfaring sier meg at det ikke finnes noen easy way.

Så finnes det ingen enkle løsninger?

Jo, og selfølgelig nei.

Ønsker du forandring må det være en varig forandring. Den livsstilen du har i dag er den som har gitt deg den helsen du har i dag. Den må bort, for alltid.

Det finnes en rekke gode produkter på markede som lover vekttap, og holder dette. Du må bare huske at når dine 2-3 uker «på pulver» er over må du allikevel gjøre dine forandringer- for alltid.

Men er det den eneste kjappe løsningen???

 

For noen dager siden ble jeg kontaktet av en bekjent. Hun har hvert gravid og skal gifte seg om en måneds tid. Hun ville ha hjelp. Det er alltid hyggelig når folk kontakter meg for tids og råd, og jeg deler gjerne med de som spørr, men døgnet mitt har alt for få timer til å gi noe særlig mer enn tips og råd.

Kristin kjenner jeg deriomt som ei jente med ordentlig tak i, og jeg ble plutselig veldig inspirert og motivert til å hjelpe henne – i en måned.

Hva kan du forvente av fremgang og forandring på en liten måned?

Opplegget kan følges her på bloggen.

Første treningsøkt er allerede avtalt på søndag. Hun aner ikke hva som venter henne!

:)))


 


2. august 2013 | Trening