TAPASMATBOKS | med kyllingspyd og ertehummus

Reklame 1. mars 2021 | Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

 

Matbokser er det vel ganske mange av oss som ikke bruker så flittig nå om dagene, #hjemmekontor, men en god lunsj – det trenger vi alle!

Jeg er stor fan av tapas matbokser. Kutt opp det du har av frukt og grønt, litt oliven, nøtter eller bær er også digg.Hardkokte egg, påleggs eller middagsrester. Eller som her lag noen spennende kyllingspyd.

Til en person trenger du:

Ingredienser

  • 100 g kylling pr person
  • 1 skive grovt brød pr person (livsstil)
  • 1/2 boks kikerter
  • 200 g frosne erter
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ts spisskummen
  • Sitronsaft
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

  • Tre kyllingen på grillspyd og stek denne i en panne til den er gjennomstekt. Krydre den gjerne med ønsket krydder.

     

  • Kutt brødskivene i 3 staver og rist dem i en brødrister eller tørr stekepanne.

     

  • Hell av vannet og skyll kikertene. Ha dem i en bolle sammen med erter, hvitløk, og spisskummen. Blend til du får en glatt masse. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Håper det inspirerer.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 1. mars 2021 | Matpakka, Oppskrifter