Takk for meg – Kostholdsdamene

6. mars 2017 | Livsstil

For et lite halvt år siden ble jeg med på å starte felles Snappen – Kostholdsdamene. En flott bukett kunnskapsrike damer, som alle sammen brenner for matlagning, sunt kosthold og ernæring – på hver sin måte.

Det aller flotteste med kostholdsdamene er nemlig at de/vi ville vise at det å ha et sunt kosthold kan gjøres på veldig mange forskjellige måter! For meg har det vært en utrolig inspirerende erfaring, og det har åpnet mine øyne for typer mat jeg aldri før har prøvd! Det har også lært meg å gjøre matvalg som gavner mer enn bare meg selv og min helse. Hva mener jeg med det? Jeg har lært å kaste mindre mat, kjøpe mer kortreist, tilberede mat på mer miljøvennlige måter og velge litt økologisk der det passer.

Det har vært en glede å få lov til å være med disse damene og spre et slikt budskap, men søndag var altså min siste snappedag.

Mange lurer så klart på hvorfor, og grunnen er enkel – tid. Når jeg har hatt kostholdsdame snappen har jeg følt at det har vært viktig å kunne vie mye av den dagen til…..kosthold. Men min hverdag er i konstant endring. En uke står jeg mye på kjøkkenet og jobber med kostplaner og oppskrifter, neste uke pendler jeg flere dager til Oslo og løper fra møte til møte, i perioder sitter jeg pall på PCén fra seks om morraen til ti om kvelden. Og jeg vet at perioden som kommer etter påske blir brutal for min del! Det føles rett å gi stafettpinnen videre til noen andre.

Kostholdsdamene sitt number one fan vil uansett alltid være meg 😉

Stort Smil

Desiree

6. mars 2017 | Livsstil