TAKK FOR ALT

17. desember 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Dette har vært en ganske så følsom helg for mine gravide hormoner. Hjelpes! Jeg er vanligvis ikke så sippete av meg, men her har det gått hardt utover tårekanalene!

Det meste i min hverdag har de siste ukene handlet om jobb, Fit på 30 dager og julehefte. Det er så vanvittig mye som skal på plass før nyttår og FIT på 30 dager! Men jeg vet hvordan jeg vil ha det, og om jeg må jobbe døgnet rundt for å få det sånn, ja da gjør jeg det.

Lørdag skulle også de siste bildene til julehefte på plass. Og først utpå kvelden kunne jeg puste lettet ut, og trykke send til de som mottar nyhetsbrevet mitt. Det gikk kanskje ett minutt før det plinget i innboksen min. Jeg tror vel aldri jeg har opplevd å få svar på et nyhetsbrev?! Men et døgn senere plinger det fremdeles både på mail, messenger og snapchat.

Så mange hyggelige ord og tilbakemeldinger at jeg er helt overveldet! (ref. tårekanalene 😉 )

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg får energi og motivasjon ifra! Og svaret er deg. Deg som bruker bloggen min og opplever at den gir deg inspirasjon i hverdagen. Om det så er en sunn middag, en kjapp treningsøkt eller en smart løsning. Det er det at du bruker bloggen min og har glede av innholdet som motiverer! Så tusen takk til alle som tok seg tid i helgen til å dele hva desireeandersen betyr for deg. Det betyr vanvittig mye for meg!

Stort Smil

Desiree

17. desember 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (1)

  1. Jeg skvatt av overskriften…. Tenkte med skrekk og gru hvordan jeg skulle klare meg uten desireeandersen over nyttår:)). Gleder meg til nye fitpå30, vært med ett par runder men enda ikke blitt FIT ;). Prøver igjen 🙂

Comments are closed.