Tacosalat i spiselig skål.

28. april 2015 | Middag

Tacotirsdag er det ikke?

 

Hos oss er det sjeldent taco på fredagene. Vet du hvorfor?

Jeg synes det tar for lang tid å lage. Jepp, du leste riktig! Alle de små tingene som skal kuttes opp og alle de skålene og oppvasken! Nope, for meg blir det for mye styr.

Men når har jeg i lange tider anbefalt tacosalat som et sunt alternativ til fredagstacoen, så da var det kanskje på tide å gi dere et eget innlegg om denne, men en artig twist – spiselig skål!

 

Vi tar skålen først.

 

For å lage en tar du en fullkornstortilla – eller speltlompe for de som vil bruke det.

Kle den over en ildfast form, eller en kule laget av folie

På hode inn i oven på 220 grader i 20 minutter. 

Tips; om du som jeg bruker en ildfast form – smør bunn litt så den ikke setter seg fast!

 

I mens steker du kjøttdeig.

Velg helst en mager sort med maks 10% fett.

Kutt opp alt du ønsker av grønnsaker. Jeg må alltid å mais, avokado og rødløk. Resten klarer jeg med fint uten.

Litt ost er lov, velg gjerne lett. Jeg kan heller ikke spise taco uten rømme, men velger gjerne ekstra lett.

E l s k e r rømme!

Ut med skålene og oppi med fyllet.

 

Ser ganske godt ut gjør det ikke?

 

-Desiree


28. april 2015 | Middag

Kommentarer (9)

  1. Hei, fantastiske oppskrifter! Når det gjelder pizzabunnene av blomkål? Hvor manga kan man spise av de? Mvh Anita

Comments are closed.