TACOGRYTE | med ekstra grønnsaker

Denne burde kanskje vært postet i går? Tacotirsdag?

Men uansett hvilken dag i uka det måtte være så er dette en super familiemiddag! I denne oppskriften har jeg valgt å bytte ut noe av karbonadedeigen med sorte bønner. Det gjør middagen rimeligere, mer smakfull og tilfører ekstra fiber.

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

Annonse
  • 1 gul løk
  • 4 gulrøtter
  • 1 grønn paprika
  • 1 boks sorte bønner
  • 1 boks mais
  • 400 gram karbonadedeig
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 pk tacokrydder
  • 100 gram revet ost
  • frisk koriander
  • lime
  • rømme, kesam eller yoghurt

Veibeskrivelse

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.
  2. Kutt paprikaen og gulrøttene i små terninger, og finhakk løken. Sil laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann. Sil vannet av maisen.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek løken til den er blank. Ha i karbonadedeigen og stek videre i 4-5 minutter, eller til karbonadedeigen er gjennomstekt. Tilsett paprikaen, gulrøttene, de hakkede tomatene og tacokrydderet, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Vend inn bønnene og maisen helt til slutt.
  4. Hell kjøtt- og grønnsaksblandingen fra punkt 3 over i en ildfast form. Strø over osten, og stek formen i ovnen i ca. 5 minutter, eller til osten har smeltet.
  5. Server med frisk koriander, lime og yoghurt

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

Comments are closed.