Tacograteng med søtpotetnachos.

24. mars 2015 | Middag

Søtpotet blir jeg aldri lei!

Mer anvennlig rotgrønnsak skal du lete lenge etter!

Jeg tror faktisk ikke det finnes!

 

I dagens middag har den fått lov til å fungere som nachos.

Resultatet er en fargerik, kjapp, sunn, smakfull, billig og velbalansert middag for store og små.

Til 3 personer trenger du:

 

1 mellomstor søtpotet

1 pakke kyllingkjøttdeig

1 boks kidneybønner

1 boks mais

1/2 hakket løk

 

Krydder

Ost

Slik gjør du:

 

Del opp søtpoteten i små nachos.

Fordel dem utover et stekebrett.

Dryss over litt olje og krydder.

 

Jeg bruker salt, pepper, cummin og persille.

 

Inn i ovnen på 250 grader mens du lager resten.

Stek først løk, så kjøttdeig.

Bruk gjerne tacokrydder. Ja, det er salt, men om man bruker det av og til er det ingen som dør av det.

 

Tilslutt blander du i bønner og mais.

 

Hell blandingen over i en ildfast form, topp med søtpotetnachosen og dryss over litt ost.

Inn i ovnen igjen, sett gjerne på grillen, til osten er gylden.

 

Server med ditt beste tacotilbehør.

Vi gjør det enkelt. Salat, salsa, gresk yoghurt og avokado.

Håper det frister.

 

– Desiree


24. mars 2015 | Middag

Kommentarer (1)

Comments are closed.