Symptomer på forelskelse <3

15. april 2013 | Uncategorized

1.
Du klarer ikke la være å tenke på personen.
Den er det første du tenker på om morningen og den siste du tenker på om kvelden.

2.
Uro i kroppen.
Du opplever bølger av ren glede og gnagende uro om hverandre!

3.
Smiler uten grunn.
Ingen er vel vakrere enn de som er forelsket:)

4.
Stråler mot verdenen.
Lykke og optimisme for fremtiden stråler fra dem.

5.
Plutselig interesse for ting som egentlig er helt uintresant for deg.
Hvilken annen grunn har du til å lære deg navnet på alle sjørøverene i Kaptein Sabeltann?!?

Du er meg nærmest når du er borte,
Noe går bort når du er meg nær.

Vi kan aldri eie hverandre,
Men vi kan heldigvis låne og glemme å gi tilbake…


15. april 2013 | Uncategorized

Kommentarer (2)

  1. Åwww.. nå ble denne senga ekstra stor.. Guttene har blitt for store til å komme snikende inn når far er på jobb, og det er enda noen timer til gubbekjære kommer og fyller tomrommet… *sukk* Meeen det positive er at nå kan jeg ligge på tvers, spille musikk på pad’en og lese med lyset på…. i 5 min før øya klapper sammen og når jeg våkner er go’bjørnen ved min side og grynter: god morgen jenta mi, elsker deg… Joda, jeg tror nok endel av symptomene aldri forsvinner.. selv ikke etter 20 år… 🙂

Comments are closed.