Svinekjøtt med mangosalsa og kald fetaostesaus

6. juli 2016 | Middag

Nok en oppskrift som skal videre til en onlinekunde. Marianden og indrefillet av svin har dere sett før, men dette er virkelig min go to middag i heimen! Kjøttet lages selv i ovnen på 20 små minutter. Dette gir meg tid til å gjøre andre ting, som å lage tilbehør og rydde kjøkkenet uten stress. Denne gangen har svinekjøttet fått følge av en frisk salsa og fetaostsaus. Bortsett fra selve sausen er dette en hit blant store og små, men indrefiletten kan enkelt byttes ut med kylling eller koteletter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Marinaden:

1 flaske kikoman soysaus

2 ss honning

Saften av 1/2 lime

1/2 hakket chilli eller ca 1/2 ss chilliflak

 


Bland sammen og legg kjøttet oppi kvelden før eller på morningen.


Hell av marinaden og brun kjøttet på hver side i en panne.


Stekes på over og under varme 200 grader i 20 minutter

Over til tilbehøret.

 


Mangosalsa til 3 personer:

1-2 magoer

1 avokado

1 tomat

1 rødløk

En god neve frisk koriander (kan fløyfes)


Kutt alle ingrediensene i sm biter og miks. Om Mangoen er veldig søt ha over saften av 1/2 lime.

 


Fetaost satusen:

1 snack pack fra Apetina med oliven og hvitløk i pakka.

1 dl kesam


Fjern olivene fra pakka. Ha så alt innholdet i en bolle sammen med kesam. Mos med stavmikser og sett kaldt frem til servering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både salsa og saus kan lages klart dagen før.
 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


6. juli 2016 | Middag

Kommentarer (4)

Comments are closed.