Nok en oppskrift som skal videre til en onlinekunde. Marianden og indrefillet av svin har dere sett før, men dette er virkelig min go to middag i heimen! Kjøttet lages selv i ovnen på 20 små minutter. Dette gir meg tid til å gjøre andre ting, som å lage tilbehør og rydde kjøkkenet uten stress. Denne gangen har svinekjøttet fått følge av en frisk salsa og fetaostsaus. Bortsett fra selve sausen er dette en hit blant store og små, men indrefiletten kan enkelt byttes ut med kylling eller koteletter.
Marinaden:
1 flaske kikoman soysaus
2 ss honning
Saften av 1/2 lime
1/2 hakket chilli eller ca 1/2 ss chilliflak
Bland sammen og legg kjøttet oppi kvelden før eller på morningen.
Hell av marinaden og brun kjøttet på hver side i en panne.
Stekes på over og under varme 200 grader i 20 minutter
Over til tilbehøret.
Mangosalsa til 3 personer:
1-2 magoer
1 avokado
1 tomat
1 rødløk
En god neve frisk koriander (kan fløyfes)
Kutt alle ingrediensene i sm biter og miks. Om Mangoen er veldig søt ha over saften av 1/2 lime.
Fetaost satusen:
1 snack pack fra Apetina med oliven og hvitløk i pakka.
1 dl kesam
Fjern olivene fra pakka. Ha så alt innholdet i en bolle sammen med kesam. Mos med stavmikser og sett kaldt frem til servering.
Både salsa og saus kan lages klart dagen før.
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.