Sviende magemuskler og brennende rumpe i en og samme øvelse x3

3. juli 2017 | Øvelser

/inneholder affiliatelinker/

Hei fra sommerferie bobla!

Her har feriemodus virkelig kicket inn og jeg har rett og slett hatt noen deilige dager fra fra blogg og sosiale medier. Det har vært helt magisk, men det beste av alt er at man etter et par slike dager med total avkobling bra gleder seg til å ta fatt igjen. Alle trenger litt fri en gang i blant – også bloggere!

Jeg er nok ikke den eneste som er i feriemodus, derfor tenkte jeg at i dag var dagen for å dele noen nye øvelser med mini bands med dere. Perfekt til nettopp ferie! Jeg har valgt ut tre øvelser som alle sammen har til felles at de både utfordrer mage, lår og rumpe.

Jeg har også fikset en hyggelig rabattkode til de som har lyst til å kjøpe slike mini bands! Mine er fra BOOTY BOUILDER og kommer i pakke på tre. Light – Medium og Heavy! De er virkelig alt du trenger for å få en god økt på ferie!

 

PLANKE MED BENDRAG OG KICK

Dette er faktisk en super øvelse for deg som løper, men også en god øvelse for alle andre som ønsker å styrke core, mage, rumpe og lår.

Pass på at du strammer magen gjennom hele øvelsen, slik at du unngår bevegelse i korsryggen.

 

BEAR CRAWL MED STRIKK

Setter du litt tempo på denne øvelsen så kan jeg garantere at du også vil få opp pulsen!

VARIASJON AV PLANKE

Hvis noen har et godt navn på denne så rop ut, men det er altså en skikkelig god øvelse som kjennes godt både i rumpa, magemusklene og pulsen!

Strikkene finner du hos gymgrosissten.no Koden FITFOCUSE17 gir dere 10% på alle produkter i juli!

Strikkene finner du HER, men her er det også mulighet til å sikre seg produkter dere ofte spør om til en ekstra hyggelig pris. 

 

Sukkerfrie alternativer:

Fiber sirup clear – perfekt til sukkerfri baking

Sukrin gold – fast inventar på mitt kjøkken

Diverse sukkerfrie siruper med smak – sugen på noe søtt og sunt? Sjokoladesirup, karamell og jordbær. Perfekt topping til både bær, yoghurt, pannekaker og grøter.

Walden farms kalorifrie dressinger og sauser – helt kalorifrie dressinger, sauser og dipper i flere forskjellige smaker

Sunnere Snacks:

Proteinpotetgull

Protein smågodt

Proteinpulver:

I forhold til vektreduksjon anbefaler jeg Lean Protein HER. Jeg foretrekker å bruke vanilje, da det kan puttes i smoothies, grøter, brukes i kaker, osv. Men her er det flere gode smaker.

 

Stort Smil

Desiree

3. juli 2017 | Øvelser

Kommentarer (1)

  1. Hei. Jeg har forstått det som at når man har vært gjennom et svangerskap skal man ikke ta sit ups eller planken. For oss vil vel ikke disse øvelsene være så gode? Kan du skrive et innlegg om trening etter svangerskap? Eller et innlegg om hvordan man trener opp core etter svangerskap med forslag til øvelser? Det hadde jeg satt stor pris på! Jeg trenger dette både for å styrke meg opp så jeg klarer hverdagen bedre, men også fordi jeg tror det påvirker løpingen min at jeg har svak core. Håper at du kan lage noe slikt

Comments are closed.