Sure bingebærsnører | uten sukker

Reklame 16. mars 2023 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Les mer og meld deg på HER

Visste du at jeg var den siste i min vennegjeng til å komme meg på Facebook? Og Instagram? Og Snapchat? Selv etter at jeg startet og blogge og fikk en av Norges mest besøkte blogger?

True story! MEN når TikTok kom, da var jeg førstemann! Takket være tenåringen min 😉

@desiree_sunnlivsstil

Du tenger: 150 gram fryste bringebær 0,5 dl konsentrert sukkerfri saft med sitron og limesmak 1 dl kaldt vann + 5 ss gelatinpulver 0,5 dl honning eller sukrin sirup 1 pose sukkerfri bringebær eller sitrongele Slik gjør du: Start med å røre gelatinpulveret ut i kaldt vann. La dette stå å svelle. Varm opp bringebær, honning/sukrin sirup og saft. Ha blendingen over i en blender eller stavmikser og mos til en helt klumpfri røre. Hell dette over i kjelen igjen og la det koke i 10 minutter. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn gelatinen. Smør et bakeark med litt olje og hell røren over, den skal smøres i et tynt, tynt lag. La dette stå på et tørt sted i 12 timer og tørke. Del opp i snører og dypp snørene i pulveret fra geleposen. #oppskrift#sunnoppskrift#utensukker#sukkerfei#norge#kosthold#ernæring#mathack

♬ original sound – Desiree Andersen | sunn mat

 

Personlig liker jeg nok TikTok mer enn jeg liker Instagram per i dag. Instagram er og blir litt vel polert. Og jeg føler lissom ikke at jeg klarer å leve opp til standaren der! Mens på TikTok er det plass til alt og alle, og da mener jeg alt og alle!

Men det er gøy da!

Min siste oppskrift gikk vel hva man kan si litt viralt i min målestokk. Jeg jo ikke akkurat TikTok famous 😉 Men kreative og enkle oppskrifter gjør det ofte bra på TikTok, så da sklei denne rett inn!

Du trenger:

  • 150 gram fryste bringebær
  • 0,5 dl konsentrert sukkerfri saft med sitron og limesmak
  • 1 dl kaldt vann + 5 ss gelatinpulver
  • 0,5 dl honning eller sukrin sirup
  • Sukkerfri bringebærgelepulver

 

Slik gjør du:

Start med å røre gelatinpulveret ut i kaldt vann. La dette stå å svelle.

Varm opp bringebær, honning/sukrin sirup og saft.

Ha blandingen over i en blender eller stavmikser og mos til en helt klumpfri røre.

Hell dette over i kjelen igjen og la det koke i 10 minutter.

Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn i gelatinen.

Smør et bakeark med litt olje og hell rørenover. Den skal smøres i et tynt, tynt lag.

La dette stå på et tørt sted i 6-12 timer og tørke.

Del opp i snører og dypp snørene i pulveret fra geleposen.

 

Er du på TikTok?

 

Følg meg gjerne HER

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 16. mars 2023 | Godis og kaker, Oppskrifter