Jeg kokkelerer støtt og stadig med følgerne mine på snapchat. Det fungerer gjerne sånn at jeg deler ingredienser en dag eller to før også får man se fremgangsmåten steg for steg. Fordelen med dette er at man ikke trenger å løpe på butikken
etter
at man har sett noe digg man har lyst til å lage, for man har allerede alt man trenger i hus! Smart?
Disse kubbene har kjapt blitt min favoritt når jeg trenger litt søtt på hverdagskveldene.
Mine er laget av 50/50 70% og 86% sjokolade. Jeg liker egentlig ikke å spise mørk sjokolade. I bakst går det greit, men ikke når jeg har lyst på noe godt. Disse kubbene derimot er fylt med så mye deilig, søtt, salt og smaksfult, at det balanserer den bitre sjokoladen perfekt!
Du trenger:
200 gram mørk sjokolade
1 pose salte pistajenøtter
1 granateple
Kokos
Tørket mango (kan droppes)
2 riskaker
Slik gjør du:
Smelt sjokoladen over vannbad
Hakk nøttene og plukk frøene ut av granateple.
Del riskakene opp i små biter.
Tilsett så riskaker, halvparten av nøttene og halvparten av granateplene i den smeltede sjokoladen. Rør også inn en liten neve kokos.
Bre så massen utover et bakepapir og topp det hele med mer nøtter, granateple, kokos og mango. Sett det hele i kjøleskapet og brekk opp i passe biter når det har stivnet.
Vil du følge meg på Snap så er navnet Fitfocuse både der og på instragram
Da stikker jeg til fjells!
Stort Smil
Desiree
Notater:
#sjokolade
#oppskrift
#supersunn
#konfekt
#sjokoladekubber
#hjemmelaga
DET så fristende ut! Skal lages i kveld 🙂
Å, disse så fargerike og gode ut. At det er sunt er jo alltid en fordel også ^^
å herre – NAM!! Dette så helt fantastisk ut, tror jeg må teste ut dette i løpet av helgen 🙂 Good lørdag!
De så gode ut , og fristende og fargerike 🙂 ønsker deg en fin dag fine deg <3 🙂 // Benedicte
Hei! Dette så veldig godt ut 🙂 Hvor lang er holdbarheten sånn ca? (pga granateplet) Og hvor mange porsjoner bør denne deles opp? Jeg har nemlig ikke bånn i meg selvom det er mektig, må derfor vite hva som er innafor… 😉
Cathrine: holder lenge i kjøleskap 🙂 1 bit på str med 1/2 kvicklunsj
Hei. Dette var noe jeg bare måtte prøve og det sto til forventningene- var veldig godt og passet perfekt med granateple! dette kommer jeg til å lage mange ganger 😉 takk.
Vil massen dekke et helt bakepapir?
Svani: Kommer ann på hvor tynt du vil ha det .)