egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Min lille quiona dille vil ingen ende ta! Ikke så rart kanskje. Vi snakker jo om en kornsort som er både fiberrik, proteinrik, inneholder omega 3, jern og er glutenfri for de som trenger det. Også kan det brukes til alt!
- Kok, avkjøl og bruk i salater
- Kok, avkjøl og rør inn i yoghurt
- Bruk dem i cookies, energibarer, snack kuler, granola
- Perfekt i supper og gryteretter
- I bakst
Jeg tenker at alle kan ha godt av litt quinoa i livet sitt 😉
1 skive er perfekt til å dele i to, og ha pålegg i midten. Denne oppskriften gir 9 skiver:
Ingredienser
- 200 g ukokt quinoa
- 350 g havregryn
- + 50 g havregryn
- 100 g gresskarkjerner
- 2 ts fiberhusk
- 1 ss bakepulver
- 1 ts salt
- 8 dl vann
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 225 grader.
- Ha quinoa og 350 g havregryn i en blender, og kjør til mel. Om du ikke vil ha hele frø i brødet, blend gresskarkjerner også.
- Bland alt det tørre i en bakebolle og rør inn vannet. La røra svelle i 5 minutter til du får en tykk grøt.
- Ha hele deigen på et kledd stekebrett og bre den litt utover.
- Stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter.
- Kutt opp brødet i ca. 9 skiver.
På fitfocus.no har jeg i dag delt en treningsfilm som alle kan teste – også du som ikke er medlem! Det er en effektiv økt med fokus på kondisjon og core, jeg er med på hele økten, musikk, stoppeklokke og instruksjoner på skjermen.
Du finner økten HER
Stort Smil
Desiree