Superproteinet du ikke visste du manglet!

27. februar 2017 | Ernæring

/inneholder affiliatelink/

Dette har det vært mange spørsmål om på bloggen det siste halve året, og jeg tror vel egentlig vi har gått igjennom temaet ganske så grundig i dette innlegget, men NÅ har jeg endelig funnet  kollagen du kan kjøpe i Norge! Og jeg har også funnet ett alternativ for deg som ikke liker det i pulverform!  Og det vet jeg det er mange som har spurt om!

Kollagen har vel vært på markede en stund fra diverse leverandører, og flere av dere har spurt meg om disse. Problemet har rett og slett vært pris og lite info på hjemmesidene Og da synes ikke jeg at jeg kan mene hverken det ene eller det andre, men dette – det kan jeg gå god for! Både produsent og nettbutikk!

Hvorfor er så kollagen et superprotein?

 

  • Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev. Det er blant annet kollagen som holder huden vår spenstig og rynkefri.  Etterhvert som vi blir eldre reduseres denne produksjonen.

 

  • Kollagen gjør også at hår og negler vokser fortere og blir sterkere. Igjen – kroppen bygges opp innenifra!

  • Virker betennelsesdempende (anti-inflammatorisk)

  • Oppbyggende, anabol effekt

  • Styrker bindevev, ledd og skjelett

  • Øker din restitusjon

  • Optimaliserer immunforsvaret ditt

Jeg bruker selv kollagen som kosttilskudd hver morgen og hver kveld!

Hvorfor gjør jeg det?

Mye av det samme som over, men jeg kan legge til et par punkter:

  • Bra for fordøyelsen
  • Motvirker cellulitter
  • Hjelper mot smerter i ledd

Jeg får daglige spørsmål om hvordan jeg kjøper kollagen fra utlandet, og jeg tenker at her er det flere enn meg som er i ekstase over at det endelig finnes gode alternativer i Norge! Det gledes.

Kollagen i pulverform finner du hos soma.no HER og om du heller vil teste i flytende form finner du herlige små og søte kollagen shots hos pureskin.no HER

 

 

Stort Smil

Desiree

27. februar 2017 | Ernæring

Kommentarer (1)

Comments are closed.