yoghurt is

Superenkel yoghurtis – uten sukker eller søtning

8. juli 2017 | Godis og kaker

Hei fra sommerens mobile hjemmekontor! Jeg måtte le litt da jeg i foregårs tok macen under armen, gikk fra teltet og opp på nærmeste fjelltopp for å finne dekning 😉 Midt i Rondane Nationalpark.

Oppdateringer på bloggen kan jeg ikke love hver dag i sommer. Det er online kundene mine og SUMMERFIT BOOTCAMP som har første pri! Og denne gjengen må jeg bare få skryte av! De trener i syden, de trener på fjellet, de trener på ferie hos svigers og på telt tur i Danmark! Helt vanvittig inspirerende å få lov til å være trener for en sånn gjeng! Applaus!

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei mot Dovre som er feriens andre stopp. Innlegg om dagene i Rondane er på vei. Men først ville jeg dele en super enkel og utrolig god oppskrift på yoghurt is med dere. Ferdig på 1-2-3!

yoghurt is

Til 1 person trenger du:

Ingredienser

  • 150 gram gresk yoghurt
  • 50 gram frosne bær

Fremgangsmåte

  1. Blend bærene sammen med yoghurten

Jeg topper gjerne min med litt hakket mørk sjokolade! MOMS!

yoghurt is

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

8. juli 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (1)

Comments are closed.