Sunt nok!

19. april 2013 | Middag


/skrevet i samarbeid med Findus/

  

Mitt eget lille slagord her på bloggen heter jo «At det skal være lett å leve sunt». Personlig liker jeg å lage mat fra bunnen av, men jeg vet også at med noen lure løsninger er det ikke noe problem å leve
sunt nok

, uten å gjøre dette. En trøst for mange i en hverdag som krever sitt!

For med enkle grep er det ikke noe problem å trylle retter fra frysedisken om til sunne smakfulle middager! 

I disse dager holder jeg på å teste Findus sin lettpanerte torsk. Den kommer i to smaker, Sitron og pepper og Franske urter. Fisken stekes i ovn, og ikke panne, noe som gjør den til et ennå sunnere alternativ enn annen panert fisk! Lite tilsatt salt, lite mettet fett og 70% fisk! I min bok er det et godt, rask, sunt og billig middagsalternativ. Det er bare å kle på middagstallerken med masse deilig tilbehør, som også kan gjøres veldig enkelt!

Vi pleier rett og slett og kutte opp det vi har av grønnsaker, sette frem ketchup og dressing, små skåler med nøtter og oliven om vi har, og på 1-2-3 er middagen ferdig! Mer enn sunt nok!

Ujålete mat kan også få være litt jålete av og til 😉

 

Jeg gleder meg til å teste flere av Findus sine produkter, og dele erfaringer og oppskrifter på enkelt tilbehør med dere. Vet det er flere der ute som trenger tips og råd på middagsfronten. Enkelt!

Du kan også dele dine sunne tips, og vinne timer med personlig trener! Gå inn på Findus sine konkurranser sider
HER


,

skriv ned ditt beste tips, og vær med i trekningen! Konkurransen avsluttes 20. november. Vinner trekkes uka etter 🙂

 

Stort Smil

Desiree

19. april 2013 | Middag

Kommentarer (2)

Comments are closed.