Sunt & Lett fra frokostbuffeten

4. juli 2017 | Ernæring

Bootcamperne mine er helt klart i feriemodus, hvem er ikke det nå om dagene? Og hvordan holde en balansert livsstil mens man er på ferie eller på besøk hos andre opptar dem helt klart mye. Også her på bloggen raser det inn spørsmål daglig.

For det første vil jeg jo understreke at en uke fri fra hverdagens mat og rutiner – det kan alle unne seg med den beste samvittighet. Personlig så trives jeg med å spise sunn mat når jeg er på ferie også, men det er fordi jeg liker sunn mat og den energien det gir meg! Så kommer en is på stranda og et godt glass vin til maten i tillegg til den sunne maten. Det er liksom ikke enten eller! Det er ja takk begge deler 😉

På samme måte som mange late timer på stranda går hånd i hånd med korte og intensive treningsøkter. Blir jeg i superform av å trene på denne måten? Nei… Føles det bra? Ja! Gir det meg overskudd og energi? Ja! Er det ekstra digg og ta livet med ro og bare kose seg når man har fått trent litt? Absolutt!

Du må finne det som fungerer for deg, men for meg er dette den beste måten å koble av og samle ny energi til hverdagen på!

Sommerens bootcampere har fått en liten sommerguide av meg, men siden det er så mange av dere som leser bloggen som spør tenkte jeg at jeg kunne dele et lite utdrag fra den!

Hva tenker du om ferie, kosthold og trening?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

4. juli 2017 | Ernæring