Jeg er kjempe glad for det utrolig gode utvalget man finner i de norske helsekostbutikkene nå om dagene, men jeg er også glad for at det går ann å lage sunne saker uten å måtte kjøpe spesialprodukter!
Disse tertene er egentlig laget som en sunn frokost en dag man har litt ekstra tid om morningen, men de ble altså så gode at de fint kan nytes som et kveldsmåltid en dag man fyser på noe ekstra.
Om jeg ville brukt dem som dessert er jeg usikker på, for selv om smaken er der så snakker vi ting som metter godt i magen!
Til to personer trenger du:
2 store muffinsformer
50 gram gresk yoghurt med valinjesmak
80 gram lettkokte havregryn
1 egg
Bland alle ingrediensene sammen til en klissete masse.
Fordel dette i hver sin muffinsform.
Trykk deoigen godt ned på midten og opp langs sidene, så du får en god grop i midten.
Stekespå 200 grader, varmluft i 10-15 minutter. De skal bli gyldne i kantene.
Til fyllet trenger du
100 gram gresk yoghurt med vaniljesmak
2 dl frosne bringebær
Moses grovt sammen
Når tertene er ferdig fordeler du fyllet i gropene og pynter med friske bær og nøtter.
Tips; disse en nydelig med litt mørk sjokolade på toppen ogaå, men for meg blir det feil til frokost.
Husk å lagre dine favorittoppskrifter i gratisappen Bloglovin
HER
så finner du lettere frem når du trenger dem.
Her skal vi straks ut på tur nummer to i dag. deilige sommernorge <3
Desiree
Hei. Disse så nydelige ut.Bruker du yoghurt både i deigen og i fyllet?
Irene: ja 🙂