SUNNE TWIXBARER | uten sukker, melk og gluten

Reklame 30. oktober 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Noen ting trenger ikke en lengre introduksjon. Og disse sjokoladebarene faller helt klart innenfor ting som ikke trenger introduksjon! Jeg mener – sprø kjeks, karamell og sjokolade! Hva mer kan man si?!

Til bunn trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl mandler blendet til mandelmel
  • 40 gram smeltet smør
  • 2 ss SukrinGold sirup eller honning
  • 1 klypesalt

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader – over/undervarme.
  • Smelt smør og rør inn alle ingrediensene.
  • Bre bunnen utover en kledd bakeplate. Den skal være ca. 0,5 -1 cm tykk.
  • Stekes i 15 minutter

Til karamell trenger du:

Ingredienser

  • 4 dl dadler – uten sten
  • 1 dl mandel smør eller tahini (sesam paste – du finner det på vanlig matbutikk)
  • 0,5 dl SukrinGold sirup eller honning
  • 0,5 dl helfet kokosmelk (den tykke delen)
  • 0,5 ts salt
  • (100 gram mørk sjokolade til topping)

Fremgangsmåte

  • Mos alle ingrediensene sammen i en stavmikser.
  • Bre karamellen utover bunnen og sett den i frysa i 10-20 minutter
  • Del opp i passe barer.
  • Smelt sjokolade over vannbad og dypp eller pensle sjokolade på hver bar.
  • Oppbevares kaldt.

Disse får fort ben og gå på!

 

Stort Smil

Desiree

APPLE HER GOOGLE HER

 

Reklame 30. oktober 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (5)

  1. Hei! Disse ser supergode ut!! Blir det 2 dl om man har ferdig malt mandelmel?

  2. Skulle gjerne hatt en oppskrift på barer som ikke blir klissete å ha med på tur om sommeren……. Twixbarene dine er sikkert gode, men føler det kan bli klinete nå på sommeren.

Comments are closed.