Sunne, søte og salte snacks du finner på butikken

19. september 2015 | Godis og kaker


/inneholder en affiliate link/

 

I et sunt og balansert kosthold skal det absolutt være plass til både potetgull og smågodt, men om du er som meg (umettelig) så er det godt å kunne fylle noen av skålene med sunnere saker også.

 

At du kan lage masse sunt og godt er en fin ting, men hva med de dagene du vil ha noe NÅ! Eller om du rett og slett er blant dem som ikke liker å bruke tid på kjøkkenet?

Da finnes det heldigvis stadig flere og flere alternativer du kan kjøpe på butikken eller bestille på nett!

Følger du meg på Snapchat (Fitfocuse) så vet du at jeg er ganske så ivrig på å dele mine små gullfunn der, men i dag hadde jeg tenkt å dele litt her også!

Oppskåren frukt, bær og grønnsaker sier seg kanskje selv, og selv om det kanskje ikke høres kjempe spennende ut, så blir det noe helt annet med en gang det er litt lekkert dandert.

Popcorn er også et tips de fleste er klar over.

Nytt i butikken i disse dager er disse små sukkerfri kokosbollene. Du finner dem blant annet på Meny, laget i samarbeid med Grete Rode. Stor tommel opp!

Min nye favoritt er dermot PriTings proteinchips. Det har hvert mye lignende på markede en stund nå, men jeg har ikke skrevet om disse da smaken desverre ikke sto til forventningene. Disse derimot! Moms! Du finner dem i flere forskjellige smaker
HER

.

Mørk sjokolade er fremdeles en sunn søtsak, men om du prøver å kutte ned på kaloriene kan denne erstattes med oppskårne proteinbarer i din favorittsmak.

 

 

 

Hva er dine favoritt snacks?

 

Desiree


19. september 2015 | Godis og kaker