Det beste med disse er helt klart smaken! Bedre kombinasjon av søt, friskt og syrlig finner man bare ikke!
Nestbest er at de er grove (kan lages lchf og glutenfri) også er de sukkerfri.
Bonus er at de ikke skal heve! Scones er bare å smelle sammen og rett inn i oven.
Til 4 stykker trenger du:
1 dl sukrin+
2 dl grovbakst eller mandelmel
1 ts bakepulver
1 knipe salt
Revet skall av 2 økologiske sitroner
4 ss kesam med bringebærsmak
2 ss sitronsaft
1 egg
8 ss cocosa eller smør
Slik gjør du:
Sett oven på 220 grader.
Miks sukrin og sitronskall med fingrene.
Så tilsett sitronsaft.
Deretter kesam og egg.
Miks inn mel før du tilslutt knar inn cocosa eller smør.
Formes til 4 scoones og inn midt i oven i 15-20 minutter.
De er ferdige når de er gyldne på toppen.
Smaker best når de en
nesten
avkjølt.
Jeg lagde litt glasur av 2 ss sitronsaft og 0,5 dl sukrinmelis.
Smaker godt akkurat som de er eller med litt bær til.
Husk at du kan lagre oppskriftene i gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på instragram for mer sunn mat og trening @desireeandersen
Stort Smil
– Desiree
De så gode ut 🙂 finnes det kesam med bringebærsmak, eller blander du bare kesam med bringebær?
Ann: Helt nytt i butikken nå 🙂 Hvis ikke du finner kan du bare blande som du sier 🙂
Du viste en formkake med sitron og valmuefrø på snap når du var i Danmark. Kan du legge ut den også her på bloggen? 🙂
Susan: den kommer neste uke 🙂 )))