SUNNE OG SØTE DESSERTER | 100 -150- 200 kalorier

9. august 2018 | Godis og kaker

egen reklame

Jeg og Herman har landet i Haugesund, hvor vi skal være ganske nøyaktig et døgn før vi reiser hjem igjen. Jeg skal holde foredrag, og med en mamma som bare er i 50% permisjon ser det ut som at Herman kan bli en ganske så bereist fyr 😉 Enn så lenge elsker han det!

Siden jeg ikke er hjemme på kjøkkenet mitt tenkte jeg å dele et lite utdrag fra SPIS MAGEN FLAT kurset som kommer på www.fitfocus.no i januar.  Nemlig tre søte og sunne mellommåltider som også kan nytes som en liten hverdags dessert.

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

9. august 2018 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

  1. Lurer på om du har prøvd airfryer? Og om det er «sunt», hjis du har prøvd kunne du skrevet et innlegg om den?

Comments are closed.