SUNNE KANELSNURRER PÅ UNDER 30 MINUTTER!

Reklame 5. januar 2024 | Godis og kaker, Oppskrifter

Bestill 14 dagers KICKSTART  hos Norli HER

Min 7.bok 14 dagers KICKSTART er offisielt ute i alle landets bokhandlere, og jeg gleder meg vanvittig mye til å høre tilbakemeldinger fra alle som alt har kjøpt den!

Selv kommer jeg til å starte på dag 1 den 8.januar og dele min reise med 14 dagers KICKSTART på både Instagram og Snapchat.

Nå er min 14 dagers KICKSTART er flott hjelpemiddel for deg som vil ned i vekt, noe jeg ikke har behov for, men jeg trenger virkelig noe som motiverer meg litt til å komme tilbake til de vanene jeg trives best med. For ja, det er helt vanlig at man i hektiske perioder nedprioriterer seg selv om de tingene man trenger for å ha det bra!

Så jeg gleder meg maks til å bruke disse 14 dagene på å virkelig komme tilbake til den utgaven av meg selv som jeg trives best med, og som gir meg så mye glede og overskudd i hverdagen!

I min verden er det nå en gang sånn at alle typer mat har plass i et BRA kosthold, det handler bare om hvor mye og hvor ofte! Og i boka 14 dagers KICKSTART deler jeg ikke bare mine beste råd til hvordan du kan spise sunnere uten å måtte si farvel til favoritt snopet, jeg deler også søte og sunne oppskrifter, som du lager av få ingredienser fra helt vanlig matbutikk!

Som disse kanelsnurrene som du lager uten heving! Proteinrike og skikkelig digg! Du kan lage dem helt sukkerfri, men hvis du velger å bruke vanlig sukker i oppskriften er det uansett svært lite sukker og kalorier sammenlignet med vanlige kanelsnurrer!

 

Til 5 små kanelsnurrer trenger du:

350 gram gresk yoghurt med vaniljesmak

3 dl hvetemel + litt til utbaking

1 ts kardemomme

2 ts bakepulver

Til fyll:

2 ss smør

Kanel

Sukker, Sukrin Sirup eller annen søtning

 

Slik gjør du:

Sett ovenen på 200gr. Smelt smør. Ha gresk yoghurt, hvetemel, bakepulver og kardemomme i en bolle. Bruk hendene til å kna dette sammen til en deig. Det vil være litt klissete.

Ha mel på benken og kjevle deigen ut til den er 1 cm tykk. Pensle over smør og strø på kanel og sukker eller Sukrin Gold.

Del deigen opp i 5 remser og rull sammen til 5 kanelsnurrer. Sett snurrene på et brett og pensle med egg eller melk. Stek midt i ovnen i 23-25 minutter.

Tips: lag glassur av 4 ss vaniljeyoghurt og 4 ss kremost naturelle.

Boka finner du i alle landets bokhandlere. Bestiller du den hos Norli får du fri frakt! Du finner den HER

 

 

 

 

Reklame 5. januar 2024 | Godis og kaker, Oppskrifter