Jeg vet der er helg, og vi har god tid på kjøkkenet og vår fulle rett til å kose oss
litt
ekstra, men disse små munnfullene var så latterlig enkle å lage at jeg ikke kan vente til uka med å dele!
Men disse er altså så «innafor» at de fint kan nytes til en god kopp te en hvilken som helst kveld!
Du trenger:
Speltlomper.
To forskjellige fyll:
Sukkerfritt eplesyltetøy og kanel
eller
Mandelsmør, sukrin gold og kanel.
Sukrinmelis hvis du ønsker glasur.
Slik gjør du:
Smør lompene med enten mandelsmør eller eplesyltetøy.
Hvis du bruker syltetøy drysser du bare kanel over før du ruller sammen og kutter opp i passende «snurrer».
Bruker du mandelsmør må du bre over både sukrin gold og kanel.
Sett snurrene inn i ovnen på 200 grader i 3-5 min.
Nytes som de er eller med litt glassur på toppen
– Desiree
Er mandelsmør noe man får kjøpt ferdig eller lager selv? Hva blander du forresten sukrin melis med for å lage glasur? 🙂 Så kjempe godt ut 😀
Julie: jeg lager selv, men helsekost selger 🙂 bare vann 🙂
hvordan deler du de opp? må jo bli minisnurrer?
hege: de er små ja 🙂 son grifler 🙂
Anonym: oppskrift finner du her 🙂 http://desireeandersen.blogg.no/1378464544_go_nuts.html