SUNN WALDORFSALAT MED KYLLING

Reklame 30. november 2020 | Jul, Matpakka, Middag, Middags tilbehør, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

Første lyset i adventsstaken er tent og vi teller endelig ned til jul! Jeg har jo kokkelert juleoppskrifter for kunder og samarbeidspartnere siden september. I dag gjorde jeg ferdig siste oppdrag før jul – nemlig en nyttårsdessert! Bare å glede seg!

Så man skulle kanskje tro at jeg begynte på bli litt lei nå, men nei da! For jeg elsker jul og alt som hører til!

Dagens oppskrift er en favoritt, og jeg lover at jeg skal minne deg på den også utover i desember. Om ikke du vil lage en kyllingsalat så vil jeg anbefale å lage waldorfsalaten, og ha den som tilbehør til stekt kyllinglår eller juleskinke! NAM!

Til 2 personer:

Ingredienser

 • 300 gram kyllingkjøtt eller rester av kalkun
 • 2 pink lady epler
 • 3 stenger stang selleri
 • 1/2 boks druer
 • 1 dl hakkede nøtter
 • Noen never grønnkål
 • 2 dl yoghurt naturelle
 • Saften av 1/2 sitron salt og pepper

Fremgangsmåte

 • Rør sammen yoghurt, sitronsaft, salt og pepper.
 • Del opp kyllingen og alle grønnsakene/frukten.
 • Bland sammen i en bolle

Enklere blir det bare ikke. Perfekt til lunsj eller en middag!

Stort Smil

Desiree

APPLE HER GOOGLE HER

 

 

Reklame 30. november 2020 | Jul, Matpakka, Middag, Middags tilbehør, Oppskrifter