Sunn VS. Slankende: Gulrotkake

21. september 2017 | Ernæring

Ny uke og nytt innslag i denne bloggserien. I dag har jeg dratt frem to forskjellige oppskrifter på søt og sunn gulrotkake!

Begge er absolutt kalori vennlige sammenlignet med en tradisjonell gulrotkake, men om målet ditt er å gå ned i vekt egner den ene seg litt bedre enn den andre!

Den slanke varianten av en gulrotkake finner du HERSå lavt på kaloriene og med et godt næringsinnhold som gjør at det faktisk egner seg like godt til hverdag som til fest!

Den sunne gulrotkaken gir dobbelt så mange kalorier per stykke som den slankende. Men jeg allikevel velge å kalle den mer næringsrik og ikke minst mettenes, da den inneholder en del mer nøtter og frø enn den slanke varianten. Om målet ditt er å passe litt ekstra på kalori inntaket egner den seg kanskje best til helger og ekstra kos, men her har du uansett en skikkelig god kake som smaker godt og metter lenge. Oppskrift finner du HER.

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

21. september 2017 | Ernæring